На Тернопіллі керівництво краю зустрілося з представниками Агентства з міжнародного розвитку США

На Тернопіллі керівництво краю зустрілося з представниками Агентства з міжнародного розвитку США

24.04.14 20:43 0 698
Суспільно-політичну ситуацію в Тернопільській області та процес підготовки до позачергових виборів Президента України обговорили під час робочої зустрічі представники Агентства з міжнародного розвитку Сполучених Штатів Америки з владою краю.

" Тернопільська обласна державна адміністрація докладає максимум зусиль для того, щоб вибори президента тут пройшли максимально чесно, прозоро та демократично, - заявив заступник голови Тернопільської ОДА Леонід Бицюра. - Попри напружену соціально-політичну ситуацію в країні, наразі готуються виборчі дільниці, які забезпечуються оргтехнікою, профільні фахівці опрацьовують першочергові пріоритетні завдання щодо забезпечення волевиявлення громадян".

З метою подальшого розвитку співпраці з регіонами Сполучених Штатів Америки Леонід Бицюра презентував економічний потенціал Тернопільської області та окреслив першочергові пріоритетні завдання соціально-економічного розвитку нашого краю.

Він запевнив, що влада області зацікавлена в залученні інвестицій в розвиток регіону і сприятиме сумлінним інвесторам у їхній роботі на теренах Тернопільщини.

каже Леонід Бицюра, на Тернопільщині створюється логістичний центр, працюємо над використанням енергозберігаючих технологій, будівництвом сміттєпереробного заводу, а також над відновленням роботи Тернопільського аеропорту.

Наступним кроком у розвитку співпраці з бізнес – колами США стане презентація регіону у торгово – промисловій палаті Сполучених Штатів Америки в Україні.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ