На Тернопіллі Олег Сиротюк подякував сучасному гумористу Євгену Дударю за самовіддану працю

На Тернопіллі Олег Сиротюк подякував сучасному гумористу Євгену Дударю за самовіддану працю

24.04.14 18:16 0 660
Грамоту облдержадміністрації за самовіддану працю та рушник, вишитий майстринею Зборівського району, вручив голова Тернопільської області одному із найвідоміших сучасних українських гумористів - Євгену Дударю.

Керівник краю подякував письменнику за те, що він знайшов час та приїхав на Тернопілля, аби зустрітися зі своїми шанувальниками.

"Дуже приємно, коли до нас на Тернопілля приїздять відомі люди, а ще більше ми гордимося тим, що ці знаменитості є вихідцями з нашої області. Ви належите до тих митців слова, які своїми творами та гуморесками піднімають нашу державу, ви надихаєте людей на подальші кроки та допомагаєте знайти правильні шляхи вирішення тих чи інших проблем", - сказав у вітальному слові Олег Сиротюк.

Довідка: народився Євген Дудар 24 січня 1933 року в селі Озірна, Зборівського району в селянській родині. З дитинства захоплювався читанням гумористичних творів Степана Руданського та Остапа Вишні.

Закінчив Євген Дудар факультет журналістики Львівського університету. Працював редактором видавництва Львівського держуніверситету, друкував гуморески й фейлетони у пресі. Згодом переїхав до Києва і влаштувався на роботу до редакції журналу «Перець».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ