На Тернопіллі олексій Кайда зустрівся з офіційними спостерігачами від ОБСЕ

На Тернопіллі олексій Кайда зустрівся з офіційними спостерігачами від ОБСЕ

24.04.14 20:22 0 694
22 квітня 2014 року народний депутат України, заступник Голови ВО "Свобода", заступник керівника фракції ВО "Свобода" у Верховній Раді Олексій Кайда зустрівся з офіційними спостерігачами від Б'юра демократичних інститутів і прав людини Організації з безпеки та співробітництва в Европі на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року. На зустрічі були присутні спостерігачі зі Словенії і Казахстану Алешка Сімкіч та Дімаш Альжанов.

Зокрема, йшлося про проведення президентських виборів в Україні та проблеми, що виникають у ході виборчої кампанії. Олексій Кайда наголосив на важливості сприяння ОБСЕ протидії можливим фальсифікаціям та порушенням під час підготовки до виборів та в день голосування.

Свободівець підкреслив необхідність ухвалення нового виборчого кодексу, який дозволить уникнути багатьох протиріч,"адже нині в Україні чинними є різні закони про вибори Президента, Верховної Ради, органів місцевого самоврядування".

Учасники зустрічі також обговорили поточну політичну та соціяльно-економічну ситуацію в Україні. Олексій Кайда поінформував іноземних представників про останні рішення, ухвалені парламентом. Націоналіст підкреслив, що "Свобода" запропонувала Верховній Раді ухвалити звернення до ООН, ОБСЕ і Ради Европи щодо виключення Росії з цих організацій та розслідування фактів військової агресії РФ проти України.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ