На Тернопіллі випускникам-заочникам міліцейського вишу урочисто вручили дипломи

На Тернопіллі випускникам-заочникам міліцейського вишу урочисто вручили дипломи

24.04.14 17:12 0 616
Урочисті збори з вручення дипломів бакалавра організували в Тернопільському відділенні Навчально-наукового інституту заочного та дистанційного навчання Національної академії внутрішніх справ. Двадцять випускників міліцейського вишу отримали дипломи про базову вищу освіту за напрямком «правознавство».

Як розповів начальник відділення Іван Марків, серед нинішніх випускників – офіцери та рядові майже усіх служб та підрозділів обласного апарату й міськрайвідділів.

Урочисті збори з нагоди вручення дипломів в Тернопільському відділенні Навчально-наукового інституту заочного та дистанційного навчання Національної академії внутрішніх справ проводяться вперше і приурочені 55 ювілейному випуску слухачів-заочників. Історія ж академії налічує більше дев’яти десятиліть.

55-річчя заочного навчання співпало з першим ювілеєм відділення, адже, зі слів полковника міліції Івана Марківа, Навчально-науковий інститут уже десятий рік має своїх випускників.

Привітати вчорашніх студентів, а також вручити атестати прийшли начальник обласного управління внутрішніх справ області Василь Облещук та начальник управління кадрового забезпечення Віктор Гулич.

Як зазначив начальник УМВС України в області, полковник міліції Василь Облещук, в зв’язку з нинішніми подіями в державі, за дорученням ректорату та вченої ради Національної академії внутрішніх справ України, а також т.в.о ректора генерала-майора міліції Чернєй Володимира Васильовича, вручення дипломів проводиться по місцю дислокації слухачів.

Керівники побажали випускникам активно втілювати теоретичні знання, отримані під час навчання, на практиці, бути сумлінними та відповідальними служителями Закону.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ