Медведєв: російська допомога Україні становила 250 мільярдів доларів

Медведєв: російська допомога Україні становила 250 мільярдів доларів

24.04.14 17:59 0 567
Допомога Україні за роки незалежності з боку Росії становить 250 мільярдів доларів. Про це заявив російський прем`єр-міністр Дмитро Медведєв під час виступу у Держдумі. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Ви, Володимире Вольфовичу (Жириновський), говорили про Україну. Цифра, яку ви назвали, близько 250 мільярдів доларів, справедлива. Це обсяг підтримки, яку ми за всю пострадянську історію надали нашим українським друзям і братам за рахунок всякого роду преференцій, включаючи неринкові умови торгівлі газом. Я згоден, допомагати треба осмислено, але ми добрі. Йдеться про дуже близьку нам державу. Я вважаю, що в цій доброті не тільки наша слабкість. А й наша сила, тому що всі добрі люди, вони, як правило, сильні», – сказав Медведєв.

При цьому російський прем’єр заявив, що Україна при будь-якому керівництві реалізовує лінію на крадіжку газу і неоплату поставок.

Наразі Росія встановила для України одну з найвищих цін на газ – майже 500 доларів за тисячу кубометрів. дорожче газ купує лише Франція, яка платить 550 доларів за тисячу кубометрів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ