Маріупольські міліціонери не пропустили через блокпости громадян із забороненими предметами

Маріупольські міліціонери не пропустили через блокпости громадян із забороненими предметами

24.04.14 18:39 0 618
З метою забезпечення стабільного оперативного стану в місті, перешкоджанню потраплянню до Маріуполя незареєстрованої зброї, на в'їздах в місто створені блокпости. співробітники маріупольського гарнізону міліції та представники військової частини несуть службу на таких об'єктах з автоматичною зброєю. Залежно від змін криміногенної ситуації, кількість постів може бути збільшена.

Як зазначив начальник кримінальної міліції Маріупольського МУ Юрій Горустович, блокпости здійснюють свою роботу в рамках антитерористичної операції, яка проводиться на Південному Сході країни. Співробітники міліції контролюють транспортні потоки і оглядають салони автомобілів, які в'їжджають або залишають місто. Особливу увагу правоохоронці приділяють нелегальному транспортуванню вогнепальної зброї, а також тих предметів, що можуть бути використані для дестабілізації ситуації при проведенні масових заходів.

21 квітня через блокпост, розташований на володарської трасі, міліціонери не пропустили громадянина, який віз в салоні ніж. Цього ж дня на донецькій трасі правоохоронці перегородили в'їзд 4 громадянам, у яких при собі були 2 револьвери без документів і ніж. До поля зору правоохоронців потрапив і водій, який перебуває у стані наркотичного сп'яніння. Хлопець намагався провезти дерев'яну біту в своєму автомобілі.

Блокпости працюватимуть на території міста до повної стабілізації ситуації.

Прес-служба Маріупольського МУ ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 25.04 у Житомирі ...

КОМЕНТАРІ