Фанів донецького Металурга не пустили на Донбас-Арену через патріотизм?

Фанів донецького Металурга не пустили на Донбас-Арену через патріотизм?

24.04.14 19:00 0 624
Ультрас донецького Металурга не були допущені на трибуни стадіону Донбас Арена під час матчу їхньої команди з земляками - Шахтаря. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на УНН.

Про це вболівальники написали в листі на адресу телепрограми ПроФутбол. Вони розповіли, що 19 квітня 45 відданих фанатів команди Металург, купивши квитки на гостьовий сектор, прийшли повболівати за свій клуб. Але потрапити на стадіон їм не вдалося, оскільки охорона Донбас Арени не пропустила їх, мотивуючи це тим, що служба безпеки ФК Металург (Донецьк) відмовилася нести за них відповідальність.

Тоді вболівальники обміняли квитки в касі на інші місця, де сидять звичайні фани, однак охорона і стюарди знову відмовилися їх пропускати, посилаючись вже на наказ свого керівництва. При цьому правоохоронні органи попросили ультрас покинути територію стадіону.

Вболівальники донецького Металурга звернулися до журналістів з проханням з'ясувати, з якої причини їм заборонили вхід на стадіон, оскільки пояснення з боку представників свого клубу вони не отримали. Ультрас припускають , що причиною утисків є їх патріотична проукраїнська позиція. Вони володіють інформацією, що їх мають намір не пускати вже на домашній стадіон Металурга 27 квітня, коли донецький клуб зіграє з київським Динамо.

Нагадаємо, що Шахтар здолав Металург з рахунком 2:1.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ