Залізничники Старокостянтинова долучились до всеукраїнської акції “Підтримай Українську армію” і завітали у гості до військових льотчиків

Залізничники Старокостянтинова долучились до всеукраїнської акції “Підтримай Українську армію” і завітали у гості до військових льотчиків

26.04.14 08:52 0 630
У Старокостянтинові, військовослужбовці бригади тактичної авіації ім. Петра Франка Повітряних Сил Збройних Сил України отримали від меценатів одинадцять нових радіостанцій та кольоровий принтер.

Передача матеріальної допомоги військовим авіаторам від відокремленого підрозділу Старокостянтинівської дистанції колії Державного територіального галузевого об’єднання “Південно-Західна залізниця” пройшла в рамках всеукраїнської акції “Підтримай Українську армію”.

- Загальна вартість матеріальної допомоги сягнула 22 тисяч гривень, - підкреслила помічник начальника з кадрових питань організації-мецената Олена Подуєва. – Ці кошти були зібрані нашим робочим колективом на допомогу війську. Це щирий дарунок працівників залізниці на знак шани і поваги до відважної професії військових льотчиків – захисників Вітчизни.

У свою чергу, начальник зв’язку та радіотехнічного забезпечення бригади майор Володимир Бартновський щиро подякував спонсорам за допомогу від імені усього особового складу військової частини і додав, що надійний і оперативний зв'язок є запорукою успішного виконання будь-якого бойового завдання.

- Що стосується подарованого принтера, то наведу такий приклад. Аби виготовити на замовлення стенд кабіни літака Су-24 для спеціальних занять льотного складу з професійної підготовки, нам коштувало б це близько 1500-1700 гривень. А від нині ми зможемо обмежитись лише витратами на фарбу і папір, що у підсумку складе 100-200 гривень! Відчуваєте різницю? – підсумував майор Володимир Бортновський.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Крим може залишитися без ...

КОМЕНТАРІ