На Хмельниччині у Красилівському районі ревнивий коханець підпалив будинок своєї співмешканки

На Хмельниччині у Красилівському районі ревнивий коханець підпалив будинок своєї співмешканки

26.04.14 16:44 0 690
Близько пів на шосту ранку в селі Малі Юначки розігралася справжня шекспірівська драма. Підігрітий ревнощами та алкоголем 37-річний чоловік підпалив будинок своєї співмешканки та ледь сам не згорів у ньому.

33-річна жінка вже давно зрозуміла, що життя із цим чоловіком їй не буде. Постійні пиятики, ревнощі, безпідставні погрози з боку співмешканця змусили її вигнати чоловіка з дому. Та це ще більше розлютило місцевого Отелло. Він перейшов від слів до діла — то собачу буду підпалив, то дерев’яний туалет на вулиці. Погрожував і хату спалити, але жінка не поспішала звертатися за допомогою до міліції.

І от нещодавно ревнивець знову прийшов до своєї коханої, але та виставила його за двері, а сама, зачинивши будинок, пішла ночувати до сусідів. Мовляв, мало що може прийти ревнивцеві на розум, може, й справді підпалить.

Та, опинившись на вулиці, чоловік далеко не пішов, а заліг у городі коханої, вичікуючи міфічного коханця, проте до ранку на подвір’ї так ніхто і не з’явився. Тоді він взяв сірники і по драбині виліз на горище будинку, назгортав там кілька купок соломи та сіна і підпалив їх. Коли зайнялася справжня пожежа, новоспечений піроман перелякався і почав тушити вогонь, стрибаючи по багаттю. Перекриття не витримало таких старань зловмисника, і він провалився у будинок. Хотів вибігти на вулицю, але вхідні двері були замкнені ззовні. Тим часом їдючий дим почав заповнювати будинок. Опинившись у пастці, зловмисник вибив вікно і вистрибнув через нього на вулицю, і, ніби нічого не вкоїв, почав закликати сусідів на допомогу. Ще й сам помагав воду носити.

Люди викликали пожежників, але до їхнього приїзду пожежу вдалося загасити власними зусиллями. Будинок серйозно не постраждав. Прибула на місце події і слідчо-оперативна група Красилівського райвідділу міліції. Підозрюваний спочатку повністю заперечував свою причетність до того, що сталося, але свідчення сусідів та сліди сажі на його одязі говорили зовсім про інше. Зрештою лиходій повністю зізнався у скоєному, розказав та показав правоохоронцям, як він діяв у ту ніч.

Наразі підозрюваному пред’явлено обвинувачення у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 194 «Умисне знищення або пошкодження майна» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі 8-9 травня ...
Наступна новина: Головне управління ПФУ у ...

КОМЕНТАРІ