На Lviv Fashion Week осінь/зима переважатимуть колекції українських дизайнерів

На Lviv Fashion Week осінь/зима переважатимуть колекції українських дизайнерів

26.04.14 10:07 0 661
7-11 травня відбудеться XIII Lviv Fashion Week осінь/зима 2014. Цього разу у розкладі переважатимуть колекції українських дизайнерів. Із закордонних колекцій відвідувачі матимуть змогу побачити лише білоруські.

Про це під час прес-конференції 24 квітня повідомила одна із організаторів Lviv Fashion Week Дарія Янковська.

На Lviv Fashion Week будуть представлені уже відомі Marta Wachholz, Mykytyuk&Yatsentyuk, NOVANA STUDIO, гості з Києва Golda Vynogradskaya та Olena Golets, Одеси – Domanoff. Зважаючи на складну ситуацію в Україні, багато закордонних дизайнерів відмовилися від участі у заході. На Lviv Fashion Week відбудуться покази лише білоруських колекцій. Свої роботи представить Natasha TSU RAN та організатори Belarus Fashion Week. Загалом буде 25 колекцій. Участь у заході візьмуть 30 дизайнерів.

Дарія Янковська зазначила, що цього разу Lviv Fashion Week відбуватиметься у кількох локаціях, основною з яких буде Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького. На основному майданчику покази розпочинатимуться о 17.00 і триватимуть до 22.00.

«Міжнародний аеропорт – це нова площадка. Ми постараємося зробити все ідеально», – пообіцяла Дарія Янковська і додала, що заходи модного тижня також відбуватимуться у різних місцях у центрі Львова. Це і «Львівська копальня кави», і Glory cafe, і готель «Асторія», і, навіть, Державний природознавчий музей.

«У нас є мрія зробити так, як у Парижі, щоб покази проходили на різних майданчиках в центрі Львова. Цього разу так роблять молоді дизайнери. На приклад, у природничому музеї буде показ Ольги Стеблак. Вона сама подала цю ідею. Має бути дуже красиво», – розповіла Дарія Янковська.

Lviv Fashion Week стартує 7 травня показом капсульної колекції Олени Даць, який відбуватиметься в готелі «Асторія». 8 травня відбудуться студентські покази OFF SCHEDULE, де буде представлено чотири українські і дві білоруські колекції.

Цьогоріч ціни на захід не зміняться. Організатор Олександр Плащенко повідомив, що квиток у перший ряд коштуватиме 350 грн, другий – 250, третій – 150.

«Квитків у продажу дуже мало. Буде продаватися близько 50 квитків», – уточнив він.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Самооборона» Волині: ...
Наступна новина: У Криму продовжують ...

КОМЕНТАРІ