Хмельниччина: голова облдержадміністрації Леонід Прус високо оцінив потужності Славутського комбінату «Будфарфор»

Хмельниччина: голова облдержадміністрації Леонід Прус високо оцінив потужності Славутського комбінату «Будфарфор»

26.04.14 13:49 0 708
У ході робочої поїздки на Славутчину голова облдержадміністрації побував на ПАТ Славутський комбінат «Будфарфор», де ознайомився з циклом виробництва фарфорової санітарної кераміки та поспілкувався з керівництвом. «Ми пишаємося тим, що на теренах нашого краю працює потужне підприємство, яке є одним з найбільших виробників санітарної кераміки не тільки в країнах СНГ, але і країнах Східної Європи. Продукція підприємства як по цінах, так і по якості відповідає вимогливим запитам споживачів. Вже десять років тут працюють в умовах міжнародного стандарту якості», - сказав у ході візиту Леонід Прус.

Голова адміністрації під час спілкування з керівництвом підприємства цікавився соціальною складовою для працівників, географією реалізації продукції, відрахуваннями у бюджет тощо.

Нині серед партнерів комбінату провідні будівельні фірми та підприємства України, Росії, Білорусії, Молдови, Казахстану, Литви, Латвії, Грузії, Узбекистану, Таджикистану, Киргизії. Працює тут понад 1200 осіб.

ПАТ «Славутський комбінат «Будфарфор» є найбільшим бюджетоутворюючим підприємством Славути. За 2013 рік ним перераховано до місцевого бюджету податку з фізичних осіб 10352,6 тис. грн.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ