На Хмельниччині леонід Прус представив активам районів новопризначених голів Шепетівської, Полонської та Старокостянтинівської РДА

На Хмельниччині леонід Прус представив активам районів новопризначених голів Шепетівської, Полонської та Старокостянтинівської РДА

26.04.14 08:32 0 703
Відповідно до розпорядження виконуючого обов'язки Президента України

Олександра Турчинова від 23 квітня 2014 року головою Шепетівської районної державної адміністрації призначено Дорощука Миколу Федоровича, головою Полонської РДА - Рибачка Анатолія Миколайовича, головою Старокостянтинівської РДА – Яснюка Михайла Борисовича. новопризначених керівників районів активам представив голова облдержадміністрації Леонід Прус.

У Шепетівці, звертаючись до присутніх, Леонід Прус запевнив, що попри непросту ситуацію в державі, центральні органи влади мають чітке розуміння того, що потрібно робити для врегулювання ситуації та використовують всі наявні механізми для її стабілізації. А також зазначив, що перед місцевими органами влади стоять ключові завдання – вирішення нагальних питань, налагодження тісної співпраці з територіальними громадами та стабілізація ситуації. Він привітав новопризначеного голову, побажав плідної праці на благо територіальної громади та України.

У свою чергу Микола Дорощук подякував за довіру та зазначив, що готовий роботи все від нього залежне, аби, поважаючи думку громадян, об’єднувати зусилля всіх інституцій заради майбутнього нашого краю, утверджувати принципи демократії та народовладдя. Він також повідомив, що впродовж останніх років проживав і працював на Шепетівщині, тому має своє бачення вирішенням цілої низки соціально-гуманітарних проблем району.

Привітати нового керівника Полонського району прийшли місцеві депутати, керівники підприємств, громадські діячі. Новопризначеного Анатолія Рибачка представив колективу очільник краю. Він зачитав біографічну довідку, потому окреслив конкретні завдання.

Анатолія Рибачка в районі добре знають. Він корінний житель району, депутат Полонської міської ради. Звертаючись до присутніх керівник району подякував усім за підтримку й наголосив, що першочергове завдання для нього – розвиток Полонського району: «Я не боюся проблем. Я відчуваю в собі сили і спільно з командою працюватиму на благо рідного району».

Леонід Прус представив новопризначеного очільника виконавчої гілки влади і громаді Старокостянтинівщини. «На Вас, Михайле Борисовичу, покладена важлива та надзвичайно відповідальна місія - у цей складний для держави час очолити район, – зазначив Леонід Іванович, – проте, враховуючи професійні знання, досвід роботи керівника, особисті якості вважаю, що Ви спроможний забезпечити належний рівень роботи на посаді голови Старокостянтинівської районної державної адміністрації Хмельницької області", - сказав голова облдержадміністрації. Він побажав керівникові терпіння, мудрості та сумлінної праці на благо України.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ