Львів на вихідні. Афіша

Львів на вихідні. Афіша

26.04.14 12:18 0 779
Львів відгуляв Великдень, однак попереду Провідна неділя, яку ще називають Великоднем мертвих. Вважається, що після Пасхи Бог відпускає померлих на землю в гості, щоб вони мали змогу побачити рідних. А вже у цю неділю вони сходяться на цвинтарі, щоб рушити назад на небо. У цей день живі родичі також ідуть на кладовище, щоб «попрощатися». Кажуть, коли у Провідну неділю падає дощ, то котрась із душ плаче, бо Господь не відпустив її до рідних за земні гріхи.

Надіємося, що у неділю буде сонячно, і кожен зробить те, що запланував.

А що ж приготував нам Львів на суботу та Провідну неділю, ви можете прочитати.

У неділю, 27 квітня, Ботанічний сад ЛНУ ім. І. Франка вже втретє за місяць проведе День відкритих дверей. Що там можна побачити, дізнайтесь тут. СУБОТНІЙ РЕПЕРТУАР

Львівська опера приготувала для поціновувачів творчості великого Кобзаря концертну програму «Уклін тобі, Тарасе!», яка розпочнеться 18.00.

Драмтеатр ім. Лесі Українки запрошує о 18.00 на свою нову виставу «Стіна» про недавні події в Україні.

А театр «І люди, і ляльки» 26 квітня о 12.00 та о 14.00 розкаже «Бабусину таємницю». НЕДІЛЬНИЙ РЕПЕРТУАР

Львівська філармонія о 18.00 подарує симфонію-реквієм «Праведная душе…» для солістів, хору та симфонічного оркестру на тексти Тараса Шевченка.

Львівська опера готує програму із двох вистав – о 12.00 покажуть «Білосніжку і семеро гномів», о 18.00 – «Травіату».

Театр ім. М. Заньковецької ставить п’єсу «Катерина» за мотивами однойменної поеми Т. Шевченка. Початок 17.00.

Перший український театр для дітей та юнацтва о 15.00 запрошує на виставу «Пеппі Довгапанчоха».

А театр «І люди, і ляльки» тричі покаже виставу «Теремок»: о 12.00, 14.00 та 16.00.

Львів’яни мають можливість зануритись у чарівний світ сучасного австрійського кінематографа і на Тижні австрійського кіно побачити найкращі стрічки. З програмою можна ознайомитися тут. МУЛЬТИКИ

«Реальна білка». Нерозлучні друзі Білка і Щур живуть у Центральному парку і думають тільки про одне: де б роздобути чергову порцію горішків. Друзі вирішують викрасти ласощі з фургончика, що їх перевозить. Але от невдача – фургон захопила банда грабіжників, щгоб напасти на банк. Білка і Щур вирішують допомогти правоохоронцям, самим зловити злочинців і «під шумок» привласнити горішки.

«Ріо 2». Голубчик, Перлинка і їхні троє дітей живуть щасливим життям у чарівному місті Ріо-де-Жанейро. Коли Перлинка вирішує, що дітям потрібно навчитися жити, як справжнім птахам, вона наполягає на авантюрній мандрівці в нетрі річки Амазонки. Там, намагаючись вписатися в нове оточення, Голубчик починає турбуватися, що може втратити Перлинку і дітей, які йдуть на поклик дикої природи.

НОВИНКИ

«Нова Людина-павук: Висока напруга» продовжить розповідь про життя Пітера Паркера. На перший погляд він – звичайний школяр, а насправді Пітер виконує роботу, яка не під силу багатьом дорослим. Він у спеціальному костюмі Людини-павука ефективніше будь-якого загону поліції очищає вулиці міста від злочинців. Пітер пам’ятає обіцянку, що дав перед смертю батьку своєї подруги Гвен Стейсі, однак розуміє, що йому вкрай тяжко дотримуватися обіцяного. Він повинен триматися якнайдалі від Гвен, аби не втягнути її у неприємності, проте почуття героя до дівчини занадто сильні. Від повсякденних справ Пітера відволіче поява нового ворога – Максвелла Діллона, Електро. Не дасть занудьгувати також і давній приятель Гаррі Озборт зі своїми знаннями про Пітерове минуле.

КІНО

«Любов, секс і Лос-Анджелес» (мелодрама, комедія). Плейбой з Лос-Анджелеса Дін разом зі своїми нерозлучними друзями живуть розгульним життям – влаштовуючи розпусні вечірки, знімають дівчат на ніч, вживаючи море алкоголю і потрапляючи постійно в смішні ситуації. Одного разу Дін вирішує змінити своє життя і спробувати знайти справжнє кохання, що в сучасному Лос-Анджелесі виявляється важчим, ніж він думав. Дев’ятирічний племінник і краща подруга Тесс намагаються йому допомогти знайти любов, а нерозлучні друзі всіляко заважають цьому. Дін починає розуміти, що справжня любов набагато ближче, ніж він міг припустити, і він повинен буде зробити вибір між дівчиною, яка йому ідеально підходить, і спокусливою дівчиною з його фантазій.

«Саботаж» (бойовик, трилер, драма, кримінал). Історія починається з операції елітного підрозділу з управління у боротьбі з наркотиками, що налетіли на квартиру наркокартеля. Команда вирішує приховати від начальства, що в результаті нальоту вони збагатилися на мільйони доларів, але незабаром зберігати таємницю стає все складніше: хтось по одному прибирає всіх, хто брав участь в операції.

«Синевир» (жахи). Радянський Союз, кінець 70-х. Екскурсія по Софії Київській. Група туристів зупиняється біля древньої стіни, на якій залишки середньовічних малюнків. Гід пояснює, що це зображення скоморохів. Чоловік 35 років, Єгор – один з туристів – уважно вдивляється в малюнок, на якому кілька людей, в руках яких чи то бубни і дудки, чи то щити і списи, оточили дивну істоту з тілом людини й головою пса. Гід продовжує монотонно говорити про свята, про ряджених і скоморохів, про зародження театру в Стародавній Русі. Єгор вдивляється в люту псячу морду. Радянські Карпати. Невеликий хутірець, загублений у лісах біля гірського озера Синевир. Вранці з будинку потайки від батьків, збираються на рибалку брат і сестра, Сашко і Настя. Вони забираються на озеро Синевир, рибалка чудова, повне відерце риби. Несподівано в лісі чується крик: «Ау!».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ірина Сех зустрілась із ...
Наступна новина: Обама прибув у Південну ...

КОМЕНТАРІ