У Луганську активісти за вечір зібрали понад тисячу гривень для української армії

У Луганську активісти за вечір зібрали понад тисячу гривень для української армії

26.04.14 15:17 0 663
Понад тисячу гривень зібрали вчора, 24 квітня, за півтори години на проукраїнському мітингу у Луганську. Кошти скерують на закупівлю необхідних речей для військових, що розташувалися у Луганській області.

Збір грошей організували активісти громадського сектору луганського Євромайдану. Останнім часом вони активно допомагають Збройним силам України. Відповідні рахунки, на які можна перераховувати гроші, розміщено в соціальних мережах. За кілька днів активістам таким чином вдалося зібрати близько 50 тисяч гривень, розповів член громадського сектору Олексій Біда.

« ми їм відвезли генератор і ліхтарі. На Великдень ми возили військовим паски і крашанки, відвезли п’ять бронежилетів, берци. Ми бачимо пасивність міліції, але спілкуючись з військовими, розумієш, що ти не один і є люди, які справжні воїни і готові захищати країну», – наголосив Олексій Біда.

Також присутнім на мітингу представили новостворений спецзагін Самооборони. Його командир Тімур Юлдашев закликав чоловіків вступати в лави самооборонівців.

Зазначимо, мітинги на підтримку єдиної країни біля пам’ятника Тарасу Шевченку у Луганську відбуваються щоденно, передає «Радіо Свобода».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Понад 1, 2 млн. грн. ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ