Чоловіка, який мало не до смерті побив товариша, затримали чернівецькі міліціонери під час спроби втекти з області

Чоловіка, який мало не до смерті побив товариша, затримали чернівецькі міліціонери під час спроби втекти з області

26.04.14 17:45 0 698
Інцидент трапився у місті Вашківцях Вижницького району 23 квітня. Інформацію про постраждалого правоохоронцям надали лікарі.

35-річний місцевий мешканець був госпіталізований до хірургічного відділення Вашківецької лікарні із діагнозом "відкрита черепно-мозкова травма, перелом основи черепа, забій головного мозку важкого ступеня, мозкова кома 2-3 ступенів, забійна рана чола". Виїздом на місце події правоохоронці встановили, що потерпілого до лікарні привіз його друг, який був свідком того, що відбулося.

Як з’ясувалося, тілесні ушкодження чоловік отримав в результаті бійки. А розпочиналося все, мов за сценарієм. Гостина у друга вдома, велика гамірна компанія, декілька пляшок спиртного та душевні розмови. Та раптом між товаришами по чарці розгорілася сварка. Один із них – 33-річний молодик – почав звинувачувати друзів, що вони живуть «не за поняттями». Адже він вже чотири рази був судимий за корисливі злочини і провів за гратами в загальному 6 років. Тож, за його словами, знав, як треба правильно «крутитися». Інші четверо йому заперечували, через деякий час сварка притихла.

Але, як виявилося, ініціатор дискусії не заспокоївся, а просто приглушив на деякий час в собі злобу. Коли ж товариші вже зібралися розходитися та вийшли на вулицю, молодик витяг биту (яку, до речі, вкрав у господаря будинку). Чоловіки незчулися, як зловмисник почав бити одного із них. Нанісши декілька ударів, агресор чкурнув.

Коли ж молодик з кримінальним минулим зрозумів, що зробив та що йому за це «світить», намагався втекти з території Чернівецької області. Але правоохоронці йому завадили та затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нині вирішується питання про обрання щодо нього міри запобіжного заходу у вигляді арешту.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Ужгородські міліціонери за ...

КОМЕНТАРІ