Начальник УМВС України в Чернівецькій області зустрівся із мешканцями Заставнівщини

Начальник УМВС України в Чернівецькій області зустрівся із мешканцями Заставнівщини

26.04.14 13:05 0 644
25 квітня у місті Заставні відбувся прийом громадян керівник буковинського міліцейського відомства.

Люди приходили з різними проблемами, та більше звучало подяк на адресу правоохоронців. Дякували і депутати місцевих рад, і пересічні громадяни. Зокрема, приватний підприємець із Заставни висловила подяку районним міліціонерам за оперативно розкритий злочин. Її магазин обікрали і мало хто вірив, що винних знайдуть. Але завдяки професіоналізму правоохоронців, кривдники були затримані.

Також на прийом завітали і два випускники. Хлопці мріють в майбутньому стати міліціонерами, тож попросили поради у начальника УМВС, куди ж краще вступати. Валерій Зінченко розповів, що найкращим варіантом для них будуть вищі навчальні заклади системи Міністерства внутрішніх справ.

Саме там вони отримають необхідні знання та підготовку на найвищому рівні. До того ж, стовідсотково будуть забезпечені роботою.

Зверталися мешканці Заставнівського району до головного міліціонера і з пропозиціями. Найперше – створити загони добровольців, котрі допомагатимуть міліціонерам охороняти громадський порядок та об’єкти життєзабезпечення району. Окрім того, начальник УМВС Валерій Зінченко запропонував запровадити спеціальні навчання для населення, аби вони готові фахово допомагати правоохоронцям.

Загалом, зустріччю із начальником УМВС України в Чернівецькій області мешканці Заставнівського району залишилися задоволені. А наступний прийом громадян відбудеться у Кельменецькому районі.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: допоможіть ...

КОМЕНТАРІ