Чернівчанин ходив до тренажерних залів, аби "накачати" свою кишеню чужими грошима

Чернівчанин ходив до тренажерних залів, аби "накачати" свою кишеню чужими грошима

26.04.14 14:35 0 668
Винахідливий юнак цікавився не спортивними тренажерами, а шафами у роздягальнях. Поки власники речей займались, молодик спустошував їх гаманці.

Вжитими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника, ним виявився 17-річний чернівчанин. Хлопець приходив до тренажерного залу, обирав собі жертву з грошима, ретельно стежив та у зручний момент йшов до роздягальні і під виглядом власника забирав гроші.

За один такий візит у спортзал крадій збагачувався у середньому від декількох сотень до декількох тисяч гривень. Також за останній час він змінив декілька тренажерних залів, адже після кожної крадіжки він на тренування не з’являвся.

Молодик вже був засуджений за майнові злочини. Тепер у нього є реальний шанс отримати покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років, адже за даними фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Остаточна сума збитків та кількість потерпілих встановлюється.

Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Леонід Прус: Органи ...
Наступна новина: Луцьк: у міській раді ...

КОМЕНТАРІ