Відділ Державної служби охорони при УМВС України в Чернівецькій області працює як на профілактику, так і на розкриття злочинів

Відділ Державної служби охорони при УМВС України в Чернівецькій області працює як на профілактику, так і на розкриття злочинів

26.04.14 16:11 0 637
ВДСО — єдина в регіоні професійна охоронна структура, працівники якої мають право на надання озброєної охорони.

Лише за перший квартал поточного року працівники цього підрозділу здійснили 72 виїзди на спрацювання тривожної сигналізації, при цьому затримано 58 підозрюваних у скоєнні злочину.

Також підтвердженням сумлінної роботи особового складу підрозділу є недопущення жодної крадіжки з охороняємих об’єктів протягом трьох місяців поточного року та розкриття понад 42 злочинів.

Так нещодавно, в нічний час працівники ДСО затримали телефонного шахрая, який за допомогою мобільного видурював значні грошові кошти у громадян. За лічені хвилини зловмисник та його спільники сиділи в авто міліціонерів ДСО, а згодом - давали свідчення у Шевченківському районному відділі.

Варто відмітити, що останнім часом все більшого поширення набувають тривожні кнопки «Терміновий виклик міліції». Зараз їх кількість на території Чернівецької області вже сягає близько 70.

Ці кнопки допомагають оберігати спокій не тільки працівників закладів, де вони встановлені, а й дають можливість пересічним громадянам, які стали чи то свідком злочину чи то жертвою зловмисників, якнайшвидше викликати наряд міліції.

До прикладу, нещодавно у Чернівцях в нічний час до одного заміського туристично-розважального комплексу завітали двоє захмелілих чоловіків. Пізні гості неадекватно себе поводили загрожували відвідувачам фізичною розправою та здійснили ці загрози щодо персоналу закладу.

Коли забракло сил терпіти таку поведінку чоловіків – працівники закладу натиснули тривожну кнопку. За лічені хвилини міліція служби охорони вже припинила хуліганські дії та затримала правопорушників.

ВДСО при УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Управління Державної ...
Наступна новина: Цьогоріч літературну премію ...

КОМЕНТАРІ