Волиняни задекларували понад чверть мільярда доходів

Волиняни задекларували понад чверть мільярда доходів

26.04.14 15:48 0 588
За останніми оперативними даними про отримані в минулому році доходи уже відзвітувалися 5586 волинян. Сума задекларованого ними доходу перевищує 253 мільйони гривень, - повідомили в управлінні оподаткування доходів і зборів з фізичних осіб ГУ Міндоходів у Волинській області.

За попередніми розрахунками, після сплати декларантами визначених податкових зобов’язань з ПДФО, місцеві бюджети отримають майже 6 мільйонів гривень додаткових надходжень.

Як свідчить аналітика, найбільші суми задекларували волиняни, котрі отримали спадщину, продавали нерухомість та отримали іноземні доходи.

Наприклад, 820 волинян у своїх деклараціях вказали майже 57 мільйонів гривень доходу від отриманого в спадщину або подарунок майна.

Про продаж нерухомості у минулому році та, відповідно, 21,2 мільйона гривень доходу відзвітувалися 180 громадян. Іноземні доходи в сумі 11,6 мільйона гривень задекларували 42 волинянина.

Більшість декларантів в процесі подання податкової декларації надали перевагу безпосередньому спілкуванню зі спеціалістами центрів обслуговування платників податків. Разом з тим, 476 волинян подали декларації в електронному форматі.

Нагадаємо волинянам, що строк подання декларації про доходи спливає 1 травня 2014 року. До послуг декларантів спеціальний сервіс на єдиному веб-порталі Міндоходів «Декларування оnline».

Для усіх, хто ще не встиг подати декларацію про майновий стан і доходи в паперовому вигляді і потребує допомоги фахових спеціалістів у її заповненні, варто звернутися до працівників центрів обслуговування платників податків ОДПІ за місцем реєстрації.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: найбільший ...
Наступна новина: Українській армії ...

КОМЕНТАРІ