На Волині завдяки роз’яснювальній роботі з роботодавцями легалізовано 36 найманих працівників

На Волині завдяки роз’яснювальній роботі з роботодавцями легалізовано 36 найманих працівників

26.04.14 15:29 0 622
У І кварталі 2014 року в рамках роз’яснювальної роботи щодо легалізації заробітної плати фахівці Міндоходів наполягли, щоб 28 волинських підприємців офіційно працевлаштували найманих працівників, – повідомили в управлінні доходів і зборів з фізичних осіб ГУ Міндоходів у Волинській області. Відтак, 36 працівників отримали офіційне місце роботи та легальну заробітну плату.

Для місцевого бюджету ці заходи додали 17,4 тисячі гривень податкових надходжень.

«В ході зустрічей із підприємцями та керівниками волинських підприємств фахівці податкової служби та органів місцевого самоврядування постійно наголошують на важливості дотримання законодавчих вимог в оплаті праці. Офіційне працевлаштування та легальна зарплата – це не лише соціальні гарантії працівнику, але й завжди додаткові находження в бюджет». – зазначила заступник начальника ГУ Міндоходів у Волинській області Інна Степанюк.

За словами посадовця, фахівці Міндоходів в питанні легалізації працівників надають перевагу не контрольно-перевірочним заходам, а роз’яснювальній роботі.

Нагадаємо, що з перевірками до підприємців фахівці Міндоходів навідуються лише у випадку скарги на їх дії чи наявності ризикових операцій.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ