Волинь: під гаслом «Живи у безпеці!» для учнів гімназії рятувальники провели урок з правил безпеки життєдіяльності

Волинь: під гаслом «Живи у безпеці!» для учнів гімназії рятувальники провели урок з правил безпеки життєдіяльності

26.04.14 18:03 0 706
23 квітня на виховну годину до десятикласників гімназії №14 міста Луцька завітали рятувальники. Вони розповіли підліткам про руйнівні наслідки пожеж та інших надзвичайних ситуацій, назвали першопричини трагічних наслідків – це легковажне поводження з вогнем, невідомими небезпечними предметами, газом тощо, а також незнання елементарних правил безпечної поведінки. Особливо наголосили наскільки небезпечними можуть бути навіть найменші боєприпаси, про особливості виявлення бомб, снарядів, мін, гранат та нагадали, що натрапивши навіть на невеликий предмет такого типу, варто бути обережними та не зачіпати його руками.

Працівники ДСНС закликали дітей бути пильними та обережними, дотримуватися правил безпеки під час літніх канікул в екосистемах та на водоймах та роздали школярам листівки з правил безпеки.

На завершення виховної години рятувальники ознайомили дітей з бойовим одягом вогнеборців та закликали школярів вступати до лав ДСНС у майбутньому, оскільки рятувальником бути престижно, адже безпека життєдіяльності – чи не найбільш актуальна у суспільстві.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ