Луцькі міліціонери провели профілактичні бесіди з неповнолітніми

Луцькі міліціонери провели профілактичні бесіди з неповнолітніми

26.04.14 17:41 0 683
Співробітники кримінальної міліції у справах дітей луцького райвідділу міліції спільно з працівниками луцького міськрайонного відділу УДСНС та представником служби у справах дітей райдержадміністрації провели профілактичні бесіди з учнями старших класів щодо дотримання правил протипожежної безпеки.

Старший оперуповноважений КМСД Луцького РВ УМВС України у Волинській області майор міліції Степан Свинарчук розповів про небезпеку паління шин:

– Виглядає це досить ефектно, але всі забувають про наслідки, які часто закінчуються трагічно для батьків, дітей та про адміністративну і кримінальну відповідальність, яка настає за вчинення таких правопорушень. А тому пам’ятайте: якщо ви скоїли правопорушення, каратимуть насамперед ваших батьків, але й ви не залишитеся поза увагою.

Провідний інспектор Луцького міськрайонного відділу УДСНС Андрій Павлович своєю чергою розповів про правила безпеки під час пожежі та про порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, а також використання пожежної техніки та засобів пожежогасіння не за призначенням, яке, відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення, тягне за собою адміністративну відповідальність.

Також дітям показали, як правильно користуватися вогнегасником. На завершення зустрічі учням роздали агітаційні матеріали, щоби хлопці та дівчата завжди пам’ятали про правила поведінки із вогнем.

Алла РЕВУНЕЦЬ,

Луцький РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З початку 2014 року на ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ