Богдан Бенюк: "Україну повинен очолити національно свідомий лідер"

Богдан Бенюк: "Україну повинен очолити національно свідомий лідер"

26.04.14 18:33 0 815
Україну повинен очолити національно свідомий лідер, який матиме рішучість і політичну волю змінити засади і принципи внутрішньої і зовнішньої політики. Про це 24 квітня 2014 року під час зустрічі з громадою селища Стара Вижівка Волинської області заявив народний депутат України, член Політради ВО "Свобода", заступник голови об'єднання з питань зв'язків із закордонними українцями Богдан Бенюк.

На зустріч у районний будинок культури прийшло чимало місцевих жителів, аби поспілкуватися з одним із лідерів "Свободи". Присутнім Богдана Бенюка представив народний депутат України свободівець Євген Мельник. Розпочали зустріч зі спільної молитви та Державного Гімну.

Як зазначив Богдан Бенюк, "Свобода" постійно закликає захищати українське в Україні, бо через російських агентів майбутнє нашої Батьківщини під загрозою. З історії відомо, то легких часів в українців не було ніколи. Завжди треба було робити вибір. Цього разу також Україні необхідно визначитися зі своїм майбутнім. Але для того треба, щоби наш народ був єдиний. Саме тому свободівці виступають проти другої державної мови: "Друга державна мова – це крах України. Можна тоді тільки залишити трафарет із написом "Україна". Бо мова – це одна з головних ознак держави".

Депутат-свободівець відповів на питання громади, зокрема чому влада не робила жорстких кроків під час загарбання Криму Росією. "Відкрили військові склади, а там тисяча пар взуття і все – більше нічого нема! Ні запчастин, ні пального. Цілеспрямовано відбувався розвал силових структур. Це план Путіна", – зауважив заступник очільника націоналістичного об'єднання. Утім, за його словами, Майдан поставив все на свої місця: хто за народ – а хто проти. Тож майбутні президентські вибори дадуть відповіді на чимало запитань, хоча східний сусід дуже хоче зірвати волевиявлення українців 25 травня.

Свободівець переконаний, що в Україні має з'явитися національно свідомий лідер, якому Господь дасть сили і мудрості, аби керуватися патріотизмом, чесністю і порядністю: "Мусить Бог дати такого лідера, бо хіба ми не заслужили? Заслужили!"

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Житомирі відбулися ...

КОМЕНТАРІ