Олег Тягнибок: "Антитерористична операція у Слов'янську має завершитися повною ліквідацією терористів"

Олег Тягнибок: "Антитерористична операція у Слов'янську має завершитися повною ліквідацією терористів"

26.04.14 18:13 0 768
Незважаючи на прямі військові погрози з боку Росії, антитерористична операція у Слов'янську має завершитися повною ліквідацією терористів. Українська влада не має піддаватися на шантаж агресора Путіна, який спершу заслав своїх диверсантів на нашу територію, а тепер цинічно виступає на їх захист та погрожує введенням на територію України російських військ. Про це 24 квітня 2014 року заявив кандидат на пост Президента України від ВО "Свобода" Олег Тягнибок під час зустрічі із громадою Володимира-Волинського.

Лідер українських націоналістів підкреслив, що ситуація на сході України – це спецоперація Путіна, відвертий тероризм, який став невід'ємною частиною політики Росії.

"Антитерористичні операції відбуваються в Росії систематично, однак це не заважає Путіну заперечувати право України на проведення антитерористичної операції на Донбасі, оскільки в цій ситуації сама Росія виступає експортером тероризму", – зазначив Олег Тягнибок.

Свободівець також додав, що єдиний спосіб протистояти агресії Росії – адекватні та рішучі дії українських силових структур.

"Ліквідація озброєних терористів – це першочергова умова гарантування безпеки і прав мирних громадян в східних регіонах України. Влада зобов'язана покласті край вбивствам і катуванням російськими диверсантами українських патріотів, викраденню і взяттю в заручники журналістів, використанню жінок та дітей в якості живого щита, масовим порушенням прав громадян за національною ознакою, збройним нападам на військові частини та захопленню державних установ", – зазначив Олег Тягнибок.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ