На Волині представили нового начальника обласного управління лісового та мисливського господарства

На Волині представили нового начальника обласного управління лісового та мисливського господарства

26.04.14 17:00 0 885
Голова Державного агентства лісових ресурсів України Валерій Черняков приїхав на Волинь, щоб особисто представити нового начальника обласного управління лісового та мисливського господарства. На цю посаду призначено Василя Мазурика.

За словами Валерія Чернякова, основним завданням в роботі нового лісівника Волині, стане прозорість обліку лісу та повернення переробного виробництва державним лісгоспам, а не приватним фірмам-посередникам.

Привітати з призначенням нового головного лісівника Волині також прийшли перші особи краю, громадськість та колеги.

«Ліс – одне з найбільших багатств Волині, яке потрібно берегти та примножувати. Останніми роками ліс безвідповідально нищили браконьєрськими способами. Окремі керівники просто збагачувалися. Однак ми повинні пам’ятати, що ліс – це надбання всіх нас і його необхідно зберегти для нащадків», - зазначив голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт.

«Сумнівів немає: ми в стані змінити ситуацію та зробити так, щоб знищити корупційні схеми в лісовій галузі», - особливо підкреслив Григорій Пустовіт.

У свою чергу, новопризначений керівник Василь Мазурик подякував за високу довіру та підтримку.

Довідка. Василь Мазурик народився 6 січня 1967 року в селі Поліське Старовижівського району. У 1997 році закінчив Львівський національний аграрний університет, отримав повну вищу освіту за спеціальністю «лісове господарство».

Трудову діяльність розпочав у 1986-му році помічником лісничого Бердичівського лісгопзагу Житомирської області. У 1986-1989 роках служив у Військово-морському Флоті. Опісля працював техніком, помічником таксатора Комплексної експедиції ВО «Ліспроект» місто Київ. В 1992-2000 роках Василь Мазурик працював помічником лісничого Сальненського лісництва, Партизанського лісництва, інженером лісового господарства, головним лісничим Цуманського держлісгоспу, в 2000-2007 роках був директором Турійського держлісгоспу, 2007-2010 роках виконував обов’язки голови Турійської районної державної адміністрації, з травня 2010 року по 2012-й рік – приватний підприємець.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ