Управління Державної пенітенціарної служби у Волинській області відзначило 16 річницю від початку роботи в нашому регіоні

Управління Державної пенітенціарної служби у Волинській області відзначило 16 річницю від початку роботи в нашому регіоні

26.04.14 16:10 0 683
Управління Державної пенітенціарної служби у Волинській області відзначило 16 річницю від початку роботи в нашому регіоні. З нагоди річниці відбулися урочисті збори, участь у яких взяв перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Кудрявцев, працівники та ветерани служби.

Начальник управління ДПтС України у Волинській області полковник внутрішньої служби Олександр Герасимчук зачитав вітання Голови Державної пенітенціарної служби України Сергія Старенького та подякував за віддану й добросовісну службу працю особовому складу.

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Кудрявцев привітав начальника управління та працівників служби із професійним святом, а також побажав із гідністю виконувати свої службові обов’язки. «Нині в Україні складний етап розвитку суспільства, тому відповідальність усіх служб має посилитися. Ваша робота завжди була непростою, й нині відповідальність ще більш зростатиме», - зауважив він.

Сергій Кудрявцев також вручив почесну грамоти голови облдержадміністрації начальнику сектору кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в області підполковнику внутрішньої служби Сергію Матвіюку.

Окрім того, працівників органів та установ управління ДПтС України у Волинській області було нагороджено відомчими нагородами, відзнаками та подяками.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Відділ Державної служби ...

КОМЕНТАРІ