Волинські дефлімпійці отримали державні нагороди

Волинські дефлімпійці отримали державні нагороди

26.04.14 11:41 0 668
За досягнення високих спортивних результатів на ХХІІ літніх Дефлімпійських іграх у м.Софія, виявлені мужність, самовідданість та волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету волинські дефлімпійці отримали державні нагороди.

Почесні відзнаки спортсменам перед початком чергової сесії облради, вручили голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт та голова облради Валентин Вітер.

Відтак, Указом Президента України, орденом “За заслуги” ІІІ ступеня нагороджено срібну та бронзову призерку Дефлімпійських ігор зі стрільби кульової Світлану Яценко, орденом За мужність ІІ ступеня – чемпіона Дефлімпійських ігор зі стрільби кульової Олександра Колодія, орденом княгині Ольги ІІІ ступеня – Вікторію Свереду, особистого тренера срібної та бронзової призерки Дефлімпійських ігор зі стрільби кульової Світлани Яценко. Медаль “За працю і звитягу” отримав Олександр Платонов, особистий тренер чемпіона Дефлімпійських ігор зі стрільби кульової Олександра Колодія.

«Я дякую цим мужнім молодим людям за їх спортивний подвиг, за перемоги, якими вони славлять Волинь та Україну. Вони, не зважаючи на складнощі добиваються своїх цілей, досягають поставленої мети і є прикладом для нашої молоді. Щира вдячність і тренерам за чемпіонів. Свої вміння, навички й таланти ви вкладаєте в учнів, тому я переконаний, що у вас попереду ще не одна перемога», - сказав голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Молдовський автобус ...

КОМЕНТАРІ