Луцьк: міська рада повністю розрахувалася з приватним підприємством «Руфусів»

Луцьк: міська рада повністю розрахувалася з приватним підприємством «Руфусів»

26.04.14 13:22 0 597
«Борг минулого року розміром 137 тисяч гривень підприємству «Руфусів» погашено повністю», - повідомив Луцький міський голова під час сьогоднішнього брифінгу.

«Відповідно до певних рішень, які були прийняті під час ревізії бюджету, фінінспекцією було здійснено перевірку всіх документів та робіт на предмет того, чи там все нормально, після чого можна впевнено казати, що це була остання цифра заборгованості по «Руфусів», - зауважив міський голова Микола Романюк.

За його словами, минулого року фірмі виплатили 8 мільйонів гривень. Зараз Луцька міська рада повністю розрахувалася за виконані роботи із санітарного прибирання міста з приватним підприємством «Руфусів».

Також Микола Романюк повідомив, що невдовзі буде проводитись новий тендер на проведення робіт. У ньому візьме участь підприємство «Луцьк-комунал-сервіс», на якому працюють ті ж працівники, що були на «Руфусів». Міський голова зауважив, що тендер буде проводитись відкрито та прозоро, а також додав, що зацікавлений у тому, аби прибирання в місті здійснювалось механізовано.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зловмисника, який ...
Наступна новина: Вірмени Дніпропетровська ...

КОМЕНТАРІ