Члени комісії підтримали проект нового статуту КП «Луцький зоопарк»

Члени комісії підтримали проект нового статуту КП «Луцький зоопарк»

26.04.14 16:30 0 688
Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження. Депутати Василь Гриб, Роман Бондарук, Рустам Дячук, Сергій Сівак підтримали проекти рішень «Про розміщення депутатів Луцької міської ради під час проведення пленарних засідань міської ради» та «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.11.2010 №1/2 «Про утворення постійних комісій міської ради та затвердження їх персонального складу», запропоновані секретарем міської ради Сергієм Григоренком. Вони також взяли до відома звіт про роботу заступника міського голови, керуючого справами виконкому Юрія Вербича.

Про роботу департаменту житлово-комунального господарства міської ради, КП «Луцькводоканал», ДКП «Луцьктепло», ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» в осінньо-зимовий період звітував директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький. У членів комісії виникло запитання щодо економії газу на ДКП «Луцьктепло», адже цьогорічна зима була теплою і опалювальний сезон завершився на два тижні раніше, ніж у попередні роки. Вони запропонували на травневій сесії заслухати звіт про фінансово-господарську діяльність ДКП «Луцьктепло».

Члени комісії рекомендували до прийняття на сесії проекти рішень про надання дозволу КП «Луцькводоканал» на списання основних засобів шляхом ліквідації та основних засобів шляхом відчудження. Начальник відділу фінансового контролю та аудиту Валентина Малютіна надала усі необхідні документи, експертні оцінки, які доводять недоцільність ремонту цієї техніки.

Члени комісії розглянули проект нового статуту КП «Луцький зоопарк» в новій редакції. Директор КП «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко пояснила, що попередній статут був затверджений у 2011 році, коли ще у складі зоопарку був притулок для бездомних тварин. З того часу, навіть, змінилася юридична адреса підприємства, що потрібно обумовити в статуті. Директор зоопарку також планує розширити сферу послуг. Зокрема, проведення просвітницьких тематичних заходів, для яких виготовляти сувенірну продукцію. Депутати підтримали проект статуту КП «Луцький зоопарк» із правками, які вніс Рустам Дячук.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Колектив ПАТ ...
Наступна новина: «Репортери без кордонів» ...

КОМЕНТАРІ