В Луцьку місячник з облаштування спортивних майданчиків продовжується

В Луцьку місячник з облаштування спортивних майданчиків продовжується

26.04.14 16:50 0 713
Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» успішно продовжує роботу з проведення благоустрою спортивних майданчиків міста під час Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота».

В період з 1 до 25 квітня силами працівників центру та дітей-активістів клубів за місцем проживання в усіх мікрорайонах міста проведено санітарне прибирання 35 майданчиків та прилеглої до них території.

Допомогу міському центру в проведенні косметичного ремонту 10 спортивних майданчиків (ремонт сітки огорожі, фарбування, обрізання кущів і дерев, очищення асфальтового покриття майданчиків від трави, вивезення сміття) надавали працівники житлово-комунальних підприємств та обласний центр ФЗН «Спорт для всіх».

Ще один майданчик, який розташований за адресою вул. Шота Руставелі, 9 незабаром матиме новий вигляд. На ньому розпочато капітальний ремонт, де планується облаштування огорожі і встановлення спортивно-ігрового обладнання. На даний час вже проведено обрізання сухих дерев і кущів, встановлено стовпці для огорожі, підготовлено місце для обладнання.

Незважаючи на те, що Всеукраїнський місячник з облаштування спортивних майданчиків наближається до завершення, роботи на окремих майданчиках ще будуть продовжуватись. Тому звертаємось із закликом до людей небайдужих до свого здоров’я та здоров’я своїх дітей взяти участь у цій важливій і необхідній справі з упорядкування спортивних майданчиків. Всі повинні розуміти, що спортивні майданчики – це надбання нашого міста, тому берегти їх та підтримувати в належному стані справа всіх і кожного лучанина.

Займайтеся фізкультурою та спортом! Адже фізичні вправи можуть замінити безліч ліків, проте жодні ліки не в змозі замінити фізичних вправ!

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: «Міжнародна ...

КОМЕНТАРІ