У Волинській області рятувальники вшанували ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

У Волинській області рятувальники вшанували ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

26.04.14 11:19 0 640
25 квітня у Луцьку на меморіальному комплексі «Вічної Слави» біля пам’ятного знаку «Жертвам Чорнобиля» зібралися представники місцевої влади, ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС та їх сім’ї, а також громадськість міста, щоб вшанувати ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. Учасники мітингу говорили про подвиг героїв, висловлювали співчуття сім’ям померлих.

Після завершення мітингу відбулося покладання квітів до пам’ятного знака. Представники Управління ДСНС України у Волинській області поклали траурні вінки до пам’ятника і вшанували загиблих ліквідаторів-пожежників хвилиною мовчання.

Наступним кроком та місцем зустрічі стала частина спеціальної пожежної техніки міста Луцька. Обходивши територію частини ліквідатори розповіли чимало історій про свою службу та були раді поспілкуватись з нинішніми рятувальниками. Після невеличкої екскурсії наші герої відвідали капличку Чудотворної Ікони «Неопалима Купина», яка знаходиться на території частини та взяли участь у молебені за упокій душ померлих пожежників-ліквідаторів.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Головне управління ...

КОМЕНТАРІ