Очільник закарпатської міліції Сергій Шаранич вручив дипломи випускникам Національної академії внутрішніх справ

Очільник закарпатської міліції Сергій Шаранич вручив дипломи випускникам Національної академії внутрішніх справ

26.04.14 18:05 0 898
24 працівники УМВС області отримали дипломи нового зразка бакалавра юридичних наук. Випускники-заочники Закарпатського відділення навчально-наукового інституту цьогоріч стали 55-им випуском Національної академії внутрішніх справ.

Під час урочистостей з вітальним словом до випускників звернувся начальник Управління МВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич. Як зауважив полковник міліції: «В Україні зараз відбувається перебудова всієї системи органів державної влади, наповнення її новим змістом. А професія юриста має важливу особливість – постійно вчитися, вдосконалюватись, підвищувати свій професійний рівень».

Начальник Закарпатського відділення академії майор міліції Мотиль Віктор Іванович зазначив, що слухачі отримали належний рівень знань і вмінь, поєднуючи навчання з виконанням своїх службових обов`язків та побажав успішно реалізувати здобуті в академії за роки навчання навички і вміння для кар`єрного зросту та утвердження в якості високофахових правознавців.

Також випускників академії привітали начальник Управління кадрового забезпечення УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Василь Корсак та Голова ветеранської спілки працівників ОВС Віктор Отовчиць. У вітальному зверненні до випускників виступаючі зауважили, що вміння орієнтуватися в законах, які з стрімким розвитком суспільства змінюються і удосконалюються, застосовувати їх на практиці і цим самим приносити користь як кожному окремому громадянину, так і державі в цілому – це їх професійне завдання. Також побажали завжди бути чесними та принциповими у своій щоденній роботі.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ