Закарпаття: на Мукачівщині неповнолітній викрав від свого дядька "Жигулі"

Закарпаття: на Мукачівщині неповнолітній викрав від свого дядька "Жигулі"

26.04.14 18:24 0 721
За «гарячими слідами» правоохоронці знайшли викрадений автомобіль марки ВАЗ-2107. Неповнолітній хлопець вирішив покататись на чужому авто, аби похизуватись перед однолітками. За витівку школяреві доведеться відповідати перед законом.

Днями до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 32-річного мешканця села Н.Давидково про те, що невідомі викрали його автомобіль.

Чоловік повідомив, що машину він припаркував біля приватного будинку свого знайомого. Близько години чоловіки знаходились у будинку, а коли вийшли, то помітили зникнення «Жигулів». В автомобілі, який був незачинений, також були запасні ключі та документи на ім`я водія.

Спочатку, розповідає потерпілий, він вирішив самотужки шукати машину і лише наступного дня вирішив звернутися за допомогою до працівників міліції. Того ж дня, коли поступило повідомлення, оперативники карного розшуку знайшли крадену автівку. Правопорушником виявився його неповнолітній племінник, який хотів похизуватись перед однолітками, що вміє керувати транспортом. Тож серед білого дня сів у авто і поїхав…

Проте далеко помандрувати не вдалося – закінчився бензин. Тож, недовго думаючи, 14-річний юнак залишив авто у тому ж селі, тільки в іншому кінці населеного пункту.

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом», - повідомив заступник начальника Мукачівського міськвідділу міліції Валерій Мишанич. За даним фактом тривають досудові перевірки.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Основні тенденції ...
Наступна новина: Виставку навчальних ...

КОМЕНТАРІ