В Закарпатській області у Виноградові викрито викрадача туй

В Закарпатській області у Виноградові викрито викрадача туй

26.04.14 12:10 0 678
Правоохоронці Виноградівського райвідділу міліції затримали 29-річного чоловіка, який викрав 11 саджанців туї.

До чергової частини Виноградівського райвідділу міліції звернувся мешканець Виноградова про те, що вночі невідома особа викрала з його дворогосподарства три саджанці туї. Через декілька годин черговий райвідділу отримав таке ж повідомленні від завгоспа однієї з Виноградівських шкіл, де викрали вісім дерев туї.

Працівники слідчо-оперативної групи встановили, що обидві крадіжки скоєно однією і тією ж особою. В поле зору правоохоронців потрапив 29-річний мешканець Виноградова. Як з’ясували міліціонери, чоловік вже раніше судимий за аналогічний злочин. В скоєному злочині зловмисник зізнався, викрадені дерева вже продав, а гроші потратив на власні потреби. Загальна сума збитку становить 1800 гривень.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), яка передбачає штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ