В Закарпатській області керівництво Іршавського райвідділу міліції спілкувалося з жителями села Вільхівка

В Закарпатській області керівництво Іршавського райвідділу міліції спілкувалося з жителями села Вільхівка

26.04.14 11:05 0 720
Заступник начальника Іршавського районного відділу міліції підполковник Мирон Лещишин здійснив виїзний прийом громадян у селі Вільхівка, що на Іршавщині. Усі бажаючі мали нагоду звернутись керівництва райвідділу зі своїми скаргами, проблемами та пропозиціями.

На виїзний прийом до підполковника Лещишина прийшли мешканці сіл Вільхівка та Нижнє Болотне з найрізноманітнішими питаннями як особистого характеру, так і безпосередньо пов′язаними з роботою міліції. Люди звертались з питаннями, пов′язаними з сімейно-побутовими конфліктами, суперечками з сусідами, земельними питаннями тощо.

Першою на прийом завітала мешканка села Вільхівка відносно зловживання її чоловіком спиртними напитками. Чоловік, будучи у стані алкогольного сп′яніння, вчиняє вдома сварки, виганяє дружину з будинку. По місцю проживання жінки відразу було направлено дільничного інспектора міліції, який провів із чоловіком профілактичну бесіду, аби той не зловживав алкоголем.

Наступною на прийом прийшла жінка по земельному питанню. Із початком весняно-польових робіт у навколишніх селах є багато звернень громадян відносно порушень земельних меж. Присутній на прийомі громадян сільський голова Василь Чейпеш повідомив жінці, що у найближчий час до неї прийде земельна комісія разом із дільничним інспектором, і її питання буде вирішено.

48-річний чоловік прийшов проконсультуватись відносно реєстрації мисливської зброї у період місячника добровільної здачі зброї. Мирон Михайлович розповів чоловікові, що дана акція триває до кінця місяця, і кожний бажаючий може здати зброю, щоб потім її у законному порядку зареєструвати.

Найбільше в мешканців села було нарікань на роботу місцевого диско-бару, у який відпочивати приїжджають навіть молоді люди з сусідніх районів. Тут часто скоюються хуліганські дії, крадіжки, однак власники розважального заклад на скарги селян не реагують, а продовжують далі працювати.

Наостанок сільський голова Василь Чейпеш відмітив правоохоронців, які по «гарячим слідам» розкрили крадіжку товарно-матеріальних цінностей із приватного магазину. Крадій був затриманий, наразі за даним фактом Іршавським райвідділом відкрито кримінальне провадження, триває слідство.

Всі питання, з якими звертались мешканці сіл, були взяті під особистий контроль з обов′язковим вирішенням і наданням офіційної відповіді. Як зазначив підполковник міліції Мирон Лещишин, такі виїзні прийоми та зустрічі з громадянами сприяють підняттю довіри населення до правоохоронців вцілому.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ