Ужгородські міліціонери за кілька хвилин спіймали крадія-невдаху

Ужгородські міліціонери за кілька хвилин спіймали крадія-невдаху

26.04.14 17:46 0 713
Скориставшись неуважністю потерпілого, зловмисник намагався поцупити з його автомобіля сумку та куртку. Однак утекти крадій-невдаха не зміг – за гарячими слідами він був виявлений працівниками патрульної служби міськвідділу.

Ця подія трапилась пізно ввечері на вулиці Л.Толстого в Ужгороді. Чоловік припаркував автівку біля одного з будинків та пішов в гості до знайомих, при цьому залишив на передньому сидінні сумку та куртку. Такою легковажністю вирішив скористатися випадковий перехожий. Він намагався розбити камнем скло на дверці автомобіля. Злочинні наміри правопорушника помітила жителька цього ж будинку, яка вийшла на балкон подихати свіжим повітрям. Від її крику правопорушник втік у невідомому напрямку, так і не довівши свої злочинні наміри до кінця...

Отримавши інформацію про правопорушення, інспектори роти патрульної служби міськвідділу міліції негайно взялися до справи. За кілька хвилин виявили зловмивника неподалік місця скоєння злочину. Ним виявився раніше судимий 42-річний ужгородець, який неодноразово попадав в поле зору правоохоронців, то за одне то за інше правопорушення. Навіть кілька років провів у місцях позбавлення волі за вчинення корисливих злочинів.

Свої дії пояснив: у всьому винна оковита, яку вживав у одному з тамтешніх кафе. Будучи напітпитку, хотів роздобуди гроші ще на одну пляшечку. Йшов дорогою та побачив в автомобілі сумку з курткою. Вирішив їх поцупити – взяв з землі камінь та кілька разів вдарив по склу, але воно чомусь не розбилося. Потім почув якісь крики, перелякався та втік...

Наразі зловмисник спілкується з ужгородськими міліціонерами.

Шановні громадяни! Подбайте про збереження власних автомобілів. Залишаючи без нагляду свої транспортні засоби, особливо у нічний час, ви ризикуєте безпекою вашого майна. Будьте обачними та обережними. Не залишайте в салоні цінні речі, документи та гроші.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чоловіка, який мало не до ...
Наступна новина: У Тернополі депутати ...

КОМЕНТАРІ