В Закарпатській області рятувальники взяли участь у покладанні квітів до меморіалу пам’яті ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

В Закарпатській області рятувальники взяли участь у покладанні квітів до меморіалу пам’яті ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

26.04.14 13:18 0 824
25 квітня в Ужгороді на площі Дружби народів відбулись офіційні меморіальні заходи присвячені Дню пам'яті ліквідаторів аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Разом із ужгородцями прийшли вшанувати пам'ять загиблих і представники органів виконавчої влади та самоврядування, правоохоронних органів, громадських організацій та закарпатські рятувальники на чолі із начальником Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирославом Щербеєм.

Розпочались офіційні заходи зі святого молебня за жертвами Чорнобильської трагедії, після чого учасники заходу вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до монументу закарпатським ліквідаторам.

Чорнобиль – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч українців. Чорнобильська катастрофа, завдяки самопожертві ліквідаторів аварії - стала символом жертовності в ім’я Батьківщини, в ім’я мільйонів людей та прийдешніх поколінь. Ризикуючи своїм життям та здоров’ям, вони виконали свій обов’язок і захистили людство від згубного впливу і подальшого розповсюдження радіації. Бути гідними їх пам’яті та не забувати про них - таке завдання сучасного покоління.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Зловмисника, який ...

КОМЕНТАРІ