Закарпаття: на Іршавщині 25 правоохоронців брали участь у ліквідації наслідків на Чорнобильській АЕС

Закарпаття: на Іршавщині 25 правоохоронців брали участь у ліквідації наслідків на Чорнобильській АЕС

26.04.14 11:27 0 638
26 квітня 1986 року о 1.23 за київським часом сталася найбільша техногенна аварія в історії людства – вибухнув четвертий реактор Чорнобильської АЕС. З того часу пройшло 28 років, і ми не знаємо, скільки їх ще має пройти, поки будуть ліквідовані всі наслідки цієї аварії.

Із першого трагічного дня 1986 року і до кінця 1990 року у ліквідації наслідків цієї аварії брали участь 25 працівників Іршавського районного відділу міліції. На превеликий жаль, сімох із них вже немає серед живих. Майже кожний, хто пройшов Чорнобиль, залишив там своє здоров′я.

в м.Іршава відбулась екуменічна панахида, приурочена 28-й річниці з дня Чорнобильської катастрофи та покладання квітів до пам’ятника ліквідаторам.

Участь у заході взяли керівники району, міста, представники правоохоронних структур, духовенства. Серед них був і начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Микола Куриця, який до підніжжя пам′ятника поклав квіти.

Для забезпечення охорони громадського порядку під час заходів було залучено працівників міліції.

Після закінчення панахиди в Іршавському райвідділі міліції було проведено зустріч правоохоронців з ліквідаторами наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: У Тернополі презентували ...

КОМЕНТАРІ