Ужгородські правоохоронці спіймали гаражного злодія

Ужгородські правоохоронці спіймали гаражного злодія

26.04.14 15:47 0 643
Крадій попався оперативникам карного розшуку міськвідділу міліції, коли намагався продати викрадені колеса.

Нещодавно з заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 30-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що невідома особа шляхом пошкодження навісного замка на дверях гаража проникла всередину приміщення, звідки викрала інструменти та 8 колес з дисками до його автомобіля «BMW», які вже були в користуванні. Загальна сума завданого збитку становить 10 тисяч гривень.

Завдяки злагодженим та професійним діям оперативників карного розшуку міськвідділу міліції було встановлено, що крадіжку скоїв 23-річний ужгородець, який вже відбував покарання в місцях позбавлення волі.

Зі слів правопорушника, вже тривалий час він ніде не працює. Піти на крадіжку, каже, його штовхнув брак грошей. Він полюбляє відпочивати в колі «веселих друзів», які зазвичай вживають алкоголь, цигарки, та й косячками не нехтують... Як відомо – на все потрібні гроші, тож і заробляти їх вирішив злочинним шляхом. Крав все, що потрапляло під руку. Викрадені речі наступного ж дня продавав, а зароблене таким чином витрачав.

Наразі слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Речові докази вилучено. Зловмисник спілкується з міліціонерами. Триває слідство.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Житомирщина: найбільший ...

КОМЕНТАРІ