В Івано-Франківській області правоохоронці затримали коломиянина, який торгував "марихуаною"

В Івано-Франківській області правоохоронці затримали коломиянина, який торгував "марихуаною"

26.04.14 16:00 0 689
Працівниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Коломийського МВ УМВС під час проведення оперативно-профілактичних заходів, спрямованих на виявлення та розповсюдження наркотичних речовин задокументували факт зберігання та збуту наркотиків природного походження.

Оперативники на одній із вулиць міста затримали коломиянина, який місцевому мешканцю збував наркотичну речовину «марихуану» за ціною 70 грн. Також у автомобілі правопорушника виявлено та вилучено наркотичний засіб «канабіс» вагою 13 грам.

За цим фактом відкрито кримінальні провадження за вчинення кримінальних правопорушень, згідно ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), та ст. 309 ( незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Слід зазначити, що працівниками міліції постійно здійснюється контроль у сфері нелегального обігу наркотиків. Окрім того, встановлюються канали надходження наркотичних речовин на територію міста та району.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку у міській раді ...
Наступна новина: На цьогорічному «Леополіс ...

КОМЕНТАРІ