У Львові правоохоронці обговорили із представниками місії ОБСЄ ситуацію в регіоні

У Львові правоохоронці обговорили із представниками місії ОБСЄ ситуацію в регіоні

26.04.14 12:32 0 688
Розмова стосувалася забезпечення правопорядку на території міста та області під час подій, що відбудуться найближчим часом – «Маршу вишиванок», травневих свят, а також футбольного матчу.

Від середини квітня і до кінця вересня в Україні працює спеціальна місія ОБСЄ. Головними її завданнями є моніторинг ситуації з охорони громадського порядку, з дотримання прав людини, дотримання прав національних меншин, а також при необхідності – консультації відповідних державних органів влади та громадських організацій. Такі місії працюють у десяти областях України, зокрема, і у Львівській.

Львівська місія, до складу якої увійшли представники Республіки Польща, Франції та Хорватії, постійно проживає у Львові, хоча майже щодня відвідує різні населені пункти області.

24 квітня у приміщенні Головного управління МВС України у Львівській області представники місії зустрілися з керівництвом міліції області. У зустрічі взяли участь тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління МВС України у Львівській області Сергій Маруняк, начальник штабу Главку Юрій Гладун та начальник Управління громадської безпеки Андрій Гребенюк.

Мова йшла про забезпечення громадського порядку під час проведення так званого «Маршу вишиванок», що має відбутись у Львові 27 квітня, а також під час футбольного матчу «Карпати – Металург» та під час травневих свят – Міжнародного дня солідарності трудящих та Дня Перемоги.

Сторони обговорили заходи, що проводитимуть правоохоронці у ці дні. Їх головною метою має стати забезпечення охорони громадського порядку, обстеження місць скупчення людей, охорона пам’ятників, аеропортів та залізничного вокзалу. Окремим вкрай важливим завданням для правоохоронців є недопущення терористичних актів у ці дні. Посилені заходи безпеки діятимуть у Львові до 10 травня.

Сторони домовились про взаємодію та співпрацю, а також про обмін інформацією.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В УМВС Закарпаття почала ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ