У Львівській області інформація щодо 18-ої Китайської виставки-ярмарку з торгівлі та інвестицій Західно-Східного співробітництва у рамках проекту “Економічний пояс Великого шовкового шляху”

У Львівській області інформація щодо 18-ої Китайської виставки-ярмарку з торгівлі та інвестицій Західно-Східного співробітництва у рамках проекту “Економічний пояс Великого шовкового шляху”

26.04.14 12:00 0 704
З 23 по 26 травня 2014 року в м.Сіань, провінція Шеньсі, КНР відбудеться 18-а Китайська виставка-ярмарка з торгівлі та інвестицій Західно-Східного співробітництва у рамках проекту «Економічний пояс Великого Шовкового шляху».

Мета проведення заходу – відродження стародавнього Шовкового шляху, сприяння економічному та торговельному співробітництву між країнами.

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України здійснює заходи щодо організації національної експозиції України під час роботи зазначеного міжнародного виставкового заходу.

Відповідальним за координацію підготовки та забезпечення роботи національної експозиції України на зазначеному заході та формування української делегації, члени якої візьмуть участь у виставці в якості відвідувачів, визначено ТПП України.

Довідково: у 2012 році лідери Китаю висунули стратегічний задум про спільну побудову проекту «Економічний пояс Великого Шовкового шляху», який був підтриманий країнами в економічній зоні Великого Шовкового Шляху. Економічна зона Шовкового шляху є «найдовшим в світі економічним коридором, охоплюючи область від Азіатсько-Тихоокеанського регіону до європейських країн із загальною кількістю населення близько 3 млрд. осіб, що складає майже половину населення всього світу.

Інформаційна довідка щодо 18-ої Китайської виставки-ярмарку з торгівлі та інвестицій Західно-Східного співробітництва у рамках проекту “Економічний пояс Великого шовкового шляху”

(23 – 26.05.2014, м. Сіань, провінція Шеньсі, Китай)

Загальні дані про виставку:

У 2012 році Голова КНР Сі Цзіньпін висунув стратегічний задум щодо створення економічного коридору Нового Великого Шовкового шляху (“Економічний пояс Великого Шовкового шляху”), як нової моделі співпраці євразійських народів

для сприяння активізації звязків між всіма країнами на вісі Китай – Європа.

Економічна зона Шовкового шляху є “найдовшим у світі економічним коридором, охоплюючи область від Азіатсько-Тихоокеанського регіону до європейських країн та до країн Перської затоки (Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Узбекистан, Афганістан, Пакистан, Індія, іран, Туреччина, Саудівська Аравія, Ірак, Йорданія, РФ, Азербайджан, Грузія, Вірменія, Україна, Білорусь, Молдова) із загальною кількістю населення близько 3 млрд. осіб, що складає майже половину населення всього світу.

З метою відродження стародавнього Шовкового шляху, сприяння розвитку його економічного поясу, у тому числі економічному та торговельному співробітництву між країнами, які розташовані вздовж цього економічного поясу, Уряд Китаю проводить 18-у Китайську виставку-ярмарку з торгівлі та інвестицій Західно-Східного співробітництва у рамках проекту “Економічний пояс Великого шовкового шляху”, метою якої є сприяння загальному розвитку відносин між країнами, а також налагодження політичного та економічного співробітництва.

Вибір місця проведення даної виставки в м. Сіань (провінція Шеньсі) полягає в тому, що м. Сіань розташований в центральної точці між Заходом та Сходом Китаю, є наважливим центральним містом у проекті “Економічний пояс Великого Шовкового шляху” та історично є початком Великого Шовкового путі.

Провінція Шенсі має потужні промислові бази з енергетики, авіаційно-космічної та хімічної промисловості, електронної інформації, автомобілебудування та обробки кольорових металів, сільського господарства, а також з електромеханічної та промислової продукції, що діє їй можливість здійснювати співробітництво з регіонами Центральної Азії в таких сферах, як енергетика та хімічна промисловості, металургія, авіація, науково-технічна, освіта та культура.

В цій провінції існує найпотужніший у Китаї внутрішній порт “Сіань-міжнародний порт-район”. В провінції Шенсі працює 116 вузів, понад 1000 науково-досвідних інститутів, а також 1,1 млн. професійного та технічного персоналу.

Місце проведення виставки: КНР, провінція Шеньсі, м. Сіань, Міжнародний центр для конференцій та виставок, павільйон А, загальна площа 10000 кв. метрів.

Дата проведення: 23 – 26 травня 2014 року.

Організатори виставки: Національна комісія з питань розвитку і реформ КНР, Міністерство торгівлі КНР, Китайський комітет зі сприяння міжнародній торгівлі (CCPIT) та інші міністерства, народний Уряд провінції Шеньсі, та інші органи влади з 31 провінції (автономні райони та муніципалітети).

Тематичні розділи:

Виставка буде поділена на тематичні павільйони, серед яких міжнародний павільйон, де будуть представлені країни, розташовані в економічній зоні вздовж Великого шовкового шляху (з демонстрацією торговельно-економічних та інвестиційних можливостей), а також стенди іноземних торговельних організацій, виробництв та підприємств-експортерів у таких галузях:

- машинобудування, автоматизація, обладнання (у т.ч. виготовлення механічного обладнання, переважно нафтохімічні та сільськогосподарські машини, машини продуктової переробки та ін.);

- енергообладнання та виробництво будівельних матеріалів (продукти та послуги в галузі нової енергетики, сучасне обладнання виробництва будівельних матеріалів та ін.);

- промислове виробництво (технології в галузі хімічного та біологічного виробництва, кольорова металургія, високотехнологічне виробництво та ін.);

- сільськогосподарські технологій та послуги (сучасні інтегральні та технічні рішення у сфері сільського господарства, платформи сільгосппослуг та ін.);

- споживчі товари, продукція легкої промисловості та продукти харчування (побутові хімічні товари, спортивні товари, декор, косметика, одяг, текстиль, продукти харчування та ін.).

Зазначені напрямки вбачаються китайською стороною перспективними для розвитку економічної та торговельної діяльності між країнами вздовж Великого шовкового шляху.

На виставці будуть також організовані:

1. Міжнародний павільйон країн і регіонів уздовж Шовкового шляху

2. Міжнародній туристичний павільйон

3. Торговельний та промисловий павільйон

4. Павільйон провінції Шеньсі та інших провінцій Китаю

5. Павільйон виробничого обладнання

6. Павільйон у сфері інформаційних технологій та промисловості

7. Павільйон енергозбереження та охорони навколишнього середовища

8. Павільйон досягнень у сфері науки, освіти та технологій

Учасники виставки: представники урядових кіл Китаю (Національна комісія з питань розвитку і реформ КНР, Міністерство торгівлі КНР, Китайський комітет зі сприяння міжнародній торгівлі (CCPIT) та інші міністерства, народний Уряд провінції Шеньсі, та інші органи влади з 31 провінції (автономні райони та муніципалітети).

Професійні покупці та інвестори з 31 провінцій Китаю та автономних районів та міст Китаю, регіонів Гонконгу, Макао та Тайваню – біля 100 тис. осіб.

Представники урядів та бізнес кіл інших країн – Італія, Туреччина, Польща, Австрія, Росія, Грузія, Іран, Йорданія, Узбекистан, Казахстан, Таджикистан та інші країни Центральної Азії та Європи.

Ділові заходи:

В рамках діяльності Виставки будуть проведені наступні заходи ділової програми:

- тематичний форум торговельно-економічної співпраці Великого Шовкового Шляху;

- тематичні форуми за напрямками: енергетика, туризм, логістика, сільське господарство, освіта, наука і техніка та медицина;

- конференцій з розвитку торгівлі та інвестицій між Китаєм та країнами Центральної Азії, Центральної та Східної Європи, Балтійського регіону;

- круглий стіл на тему співпраці між бізнес-асоціаціями Шовкового шляху та проведення серії посередницьких заходів з інвестицій і торгівлі;

- рекламні заходи на основі проектів компаній щодо розвитку інвестиційного та торговельного співробітництва між Китаєм та країнами економічного поясу Шовкового шляху.

Організатори цих заходів планують залучити до участі у них державних лідерів, представників міністерств, комісій, провінцій, автономних, регіональних та муніципальних органів влади, політиків і відомих вчених із різних країн світу.

Організаційні витрати участі компанії у виставці – 3490 USD (забудований виставковий стенд у складі Української Національної експозиції (9 кв.м.), назва компанії на українській та китайській мовах, обладнання на стенді: 2 стула, тумба-стіл, 2 лампи, участь у форумах виставки, супроводження ТПП України забудови та дизайну стенду, авіа-переліт в складі делегації (економ клас) за маршрутом Київ-Стамбул-Пекін-Сіань-Пекін-Стамбул-Київ, проживання в готелі 5* з 21.05 по 27.05 в одномісному номері, трансфери за програмою, медичне страхування.

Надається можливість участі декількох представників від компанії. Спеціальний пакет для кожного додаткового учасника – 2560 USD.

У разі Вашої зацікавленості просимо підтвердити участь до 23 квітня 2014 року.

Контактна особа: Людмила Борисівна Ломака – Директор департаменту міжнародних та іноземних виставок ТПП України, тел. 044 272 32 86, моб. 067 538 05 37, e –mail: vvv-expo@ucci.org.ua.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Буковина: проведено «День ...

КОМЕНТАРІ