Львівщина: в області стартує новий туристичний маршрут «До 1000 святих на молитву»

Львівщина: в області стартує новий туристичний маршрут «До 1000 святих на молитву»

26.04.14 17:50 0 689
В суботу, 26 квітня, департамент міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації спільно з громадською організацією «Підкова» апробовує новий туристичний маршрут під назвою «До 1000 святих на молитву».

Учасники паломницького туру вирушать зі Львова до храму св. Анни в Бориславі, де зберігаються звезені з усього світу понад тисячу мощей святих, які допомагають віруючим в їхніх проханнях і потребах.

Також під час подорожі можна буде оздоровитися мінеральними водами Трускавця, відвідати в Дрогобичі дерев’яну церкву Св.Юра зі списку ЮНЕСКО та оглянути в Меденичах найбільший зоопарк Львівської області.

Детальна інформація щодо участі в турі за тел.: (032)2600410, (067)3706320 (контактна особа – Ігор Губіліт).

Довідка:

В церкві святої Анни у м. Бориславі Львівської області зберігаються понад тисячу мощей святих, які розміщені у спеціальних мощовиках.

Кожен прочанин може приїхати та поклонитись мощам дванадцяти апостолів, частинкам Чесного та Животворящого хреста Господнього та хреста, на якому було розіп’ято апостола Андрія Первозванного. Серед монаших чинів представлено святого Франциска з Асижу, святого Івана дон Боско, святу Терезу, отця Піо та багато інших святих.

Українських святих представлено мощами святого священномученика Йосафата архиєпископа Полоцького; блаженних священномучеників Василя Гопка і Павла Гойдича; блаженних мучениць Олімпії і Лаврентії, Йосафати Гордашевської і Тарсикії Мацьків. Перелік мощей святих постійно зростає.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі депутати ...
Наступна новина: За нанесення тілесних ...

КОМЕНТАРІ