У Львові правоохоронці обговорили ситуацію з охорони громадського порядку з представниками місії ОБСЄ

У Львові правоохоронці обговорили ситуацію з охорони громадського порядку з представниками місії ОБСЄ

26.04.14 17:30 0 758
Від середини квітня і до кінця вересня в Україні працює спеціальна місія ОБСЄ. Головними завданнями місії є моніторинг ситуації з охорони громадського порядку, з дотримання прав людини, дотримання прав національних меншин та при необхідності консультації відповідних державних органів влади та громадських організацій. Такі місії працюють у десяти областях України, зокрема і у Львівській.

Львівська місія, до складу якої увійшли представники Республіки Польща, Франції та Хорватії постійно проживає у Львові, хоча майже щодня відвідує різні населені пункти області.

24 квітня у приміщенні Головного управління МВС України у Львівській області представники місії зустрілись з керівництвом міліції Львівщини за участю тимчасово виконуючого обов’язки начальника Головного управління МВС України у Львівській області полковника міліції Сергія Маруняка. Також у зустрічі взяли участь начальник штабу Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Юрій Гладун та начальник Управління громадської безпеки Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Андрій Гребенюк.

Мова йшла про забезпечення громадського порядку під час проведення так званого «Маршу вишиванок», що має відбутись у Львові, 27 квітня, футбольного матчу «Карпати – Металург», а також під час святкування Міжнародного дня солідарності трудящих, 1 травня, та Дня Перемоги, 9 травня.

Сторони обговорили заходи, що проводитимуть правоохоронці у ці дні і головною метою яких має стати забезпечення охорони громадського порядку, обстеження місць скупчення людей, охорона пам’ятників, аеропортів та залізничного вокзалу. Окремим вкрай важливим завданням для правоохоронців є недопущення терористичних актів у ці дні. Посилені заходи безпеки діятимуть у Львові до 10 травня.

Сторони домовились про взаємодію та співпрацю у напрямку охорони громадського порядку та про обмін інформацією.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ