У Львівській області у Стрию перед судом постане місцевий мешканець, який побив свою рідну неньку

У Львівській області у Стрию перед судом постане місцевий мешканець, який побив свою рідну неньку

26.04.14 16:02 0 699
39-річний мешканець Стрия відповідатиме перед Законом за те, що побив жінку, яка дала йому життя – рідну матір. Від рук сина 73-річна жінка отримала середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Потерпіла звернулася зі заявою до Стрийського міськвідділу міліції наприкінці березня. Як стверджувала жінка, її побив власний син. Лікарі виявили у жінки перелом двох ребер справа, розтягнення зв'язок правого ліктьового суглобу. Згідно висновку судово-медичного експерта, заподіяні потерпілій ушкодження відносяться до середнього ступеня важкості.

Як встановлено в ході досудового слідства, конфлікти у цій сім’ї виникають через те, що син зловживає спиртними напоями. На всі зауваження матері він реагує агресивно, руки «розпускає» вже не в перше.

Так, у листопаді минулого року медики діагностували у жінки струс головного мозку, забійні рани голови, множинні крововиливи верхніх кінцівок. Того вечора, повернувшись додому напідпитку, горе-син штовхнув матір, внаслідок чого вона впала та розбила голову. Потім розламав табурет та дерев’яним бруском наносив удари по тілі безпомічної жінки.

Тоді в судовій залі зловмисник свою винну визнав та щиро розкаявся. За спричинення легких тілесних ушкоджень матері чоловіка було засуджено до штрафу в розмірі 600 гривень.

Незабаром 39-річному чоловікові, який ніде не працює, зловживає спиртними напоями, знову доведеться пояснювати причини своєї ганебної поведінки у суді. Слідчі Стрийського міськвідділу міліції проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.1 ст.122 (cередньої важкості тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України.

Вчинене карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Протягом тижня на ...

КОМЕНТАРІ