Ірина Сех зустрілася з одним із претендентів на посаду очільника міліції Львівщини

Ірина Сех зустрілася з одним із претендентів на посаду очільника міліції Львівщини

26.04.14 14:17 0 637
Голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех зустрілася із претендентом на посаду начальника Головного управління МВСУ у Львівській області полковником у відставці Дмитром Загарією. На зустрічі був присутній перший заступник голови ЛОДА Йосиф Ситник.

Ірина Сех задала полковникові низку запитань, які стосуються його попередньої служби та його бачення щодо вирішення проблем в правоохоронних органах.

Зокрема, Дмитро Загарія розповів, що він пропрацював у міліції 30 років, зокрема працював на посадах заступника і першого заступника начальника УМВСУ у Львівській області впродовж 2001-2005 років. Його ділянкою було розкриття вбивств, важких злочинів проти особи, розбоїв, пограбувань. Полковник зазначив, що не був причетний до корупції в органах і до зловживань, які чинило керівництво міліції Львівщини, зокрема до тиску та кримінального переслідування підприємців через їхні політичні погляди в часи Медведчука.

Як повідомив Дмитро Загарія, у 2004-му він був першим заступником начальника МВСУ на Львівській залізниці. За його словами, в той період, коли відбувалися вибори, Львівська залізниця не займалася збиранням відкріпних талонів та фальсифікацією виборів. У 2013-му від був директором із безпеки приватної компанії «Західенерго».

На запитання, чи долучився Дмитро Загарія до Революції гідності та якою була його позиція, він повідомив, що не долучився, оскільки в нього в той час були проблеми зі здоров’ям.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ