Ірина Сех провела зустріч з представниками Європейського центру екології

Ірина Сех провела зустріч з представниками Європейського центру екології

26.04.14 18:31 0 696
25 квітня голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех провела робочу зустріч з представниками Європейського центру екології на чолі з головою комітету екології Польсько-Української господарчої палати Мацєєм Тшецяком.

Під час зустрічі обговорено проблемні питання стану екології транскордонних територій, презентовано план діяльності Європейського центру екології, а також окреслено напрямки подальшої співпраці між Львівською ОДА та ЄЦЕ.

Голова Львівської ОДА Ірина Сех поінформувала про основні екологічні проблеми нашого регіону – це і питання сміттєзвалищ, забруднення поверхневих вод, поводження з твердими побутовими відходами, а також питання створення і розвитку природно-заповідних територій.

«Сподіваюся, що подальший розвиток співпраці з Польською республікою у галузі охорони природного середовища допоможе не допустити забруднення природних ресурсів на прикордонних територіях», – зазначила І. Сех.

Зі свого боку, Мацєй Тшецяк ознайомив присутніх з передовою практикою Польщі у вирішенні проблеми з очищення води та запросив на стажування до Польщі фахівців екології, аби поділитися досвідом та навчити їх готувати документи і запити на участь у європейських екологічних грантах.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівник апарату ...
Наступна новина: Богдан Бенюк: "Україну ...

КОМЕНТАРІ