Львівщина має вагому можливість збільшення частки національного та міжнародного ринку транспортних перевезень, – Йосиф Ситник

Львівщина має вагому можливість збільшення частки національного та міжнародного ринку транспортних перевезень, – Йосиф Ситник

26.04.14 11:37 0 681
Іншого шляху, ніж рухатись у напрямку до світового політико-економічного та ділового товариства, яке відкриває нові перспективи, Львівщина немає. Ми отримали вагому можливість на збільшення частки національного та міжнародного ринку інфраструктури транспортних перевезень. Усі політичні передумови на сьогоднішній час зняті, відтак, підприємці, котрі реалізовуватимуть свої проекти на Львівщині, матимуть максимальне сприяння як зі сторони обласної та міської влади, так і з боку держави.

На цьому під час відкриття Весняного ділового форуму у Львові, наголосив перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Йосиф Ситник. Зазначимо, що участь у форумі також взяв Міністр інфраструктури України Максим Бурбак.

«Львівська область зазвичай є тим регіоном, який дуже активно приймає різноманітні конференції, форуми, є відкритим до спілкування з бізнесовими та суспільно-політичними колами. Не є виключенням і цей захід, який, зокрема, дозволяє активізувати завдання, котрі стоять перед нашою державою в часі сьогодення», – зазначив Йосиф Ситник.

Під час виступу він також розповів про принципи, які на його думку, є основними для розвитку внутрішньої інфраструктури на Львівщині.

«Мова йде про політико-економічні напрямки, зокрема про інтеграцію транспортної системи України у європейську мережу, адаптацію законодавства до європейських стандартів, забезпечення подальшого розвитку інфраструктури прикордонних територій. Також важливими є організаційні та правові питання як, наприклад, взаємодія приватних та державних секторів, структурна дерегуляція середовища у сфері транспортних перевезень, резервування земель для будівництва транспортних переходів, нових доріг, продовження техніко-технологічної модернізації наших міжнародних переходів, роботи зі скорочення часу оформлення документів при перетині кордону», – зазначив перший заступник керівника області.

«Не менш важливе значення має отримання економічного та соціально-гуманітарного ефектів для територіальних громад Львівщини. Адже, коли місцеві громади отримають реальний шанс на свій розвиток, реальні прибутки та права – це буде гармонізація щодо майбутнього розвитку України», – резюмував Йосиф Ситник.

Зазначимо, що Весняний діловий форум вже вшосте відбувається у місті Львові. Цьогоріч його учасники обговорять актуальні питання соціально-економічної ситуації в Україні, пріоритетні проекти для розвитку інфраструктури Західного регіону, питання інвестиційної привабливості й клімату, проведення економічних реформ та європейської інтеграції.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: В Чернігівській області під ...

КОМЕНТАРІ