Призначено заступників голови Львівської облдержадміністрації

Призначено заступників голови Львівської облдержадміністрації

26.04.14 14:27 0 632
Йосифа Ситника призначено на посаду першого заступника голови Львівської облдержадміністрації та Володимира Харчука – на посаду заступника голови ЛОДА. Їхні кандидатури погоджено Кабінеті міністрів України та в Адміністрації Президента України.

Йосиф Ситник народився 18 лютого 1972 року. У 1995 році закінчив Тернопільську академію народного господарства, отримавши диплом з відзнакою за спеціальністю «Адміністративний менеджмент». Із 1997 року працює у Національному університеті «Львівська політехніка», доцент кафедри менеджменту персоналу та адміністрування, кандидат економічних наук. У 2009 році отримав сертифікат Doctor of Philosophy, Ph.D. за спеціальністю економічні науки. Депутат Львівської обласної ради.

Володимир Харчук народився 29 квітня 1987 року. У 2009 році закінчив юридичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка. Працював в адвокатській компанії «Укрзахідюрсервіс». Із 2012 року працює на посаді юрисконсульта Обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Галсільліс».

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ