Львівщина: інформація про оцінку соціально-економічного розвитку Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя

Львівщина: інформація про оцінку соціально-економічного розвитку Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя

26.04.14 17:19 0 718
На виконання доручення КМУ від 19.11.2013 року Мінекономрозвитку разом з заінтересованими міністерствами, центральними та місцевими органами виконавчої влади розроблено проект постанови КМУ «Про оцінку соціально-економічного розвитку Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя».

Департаментом економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської облдержадміністрації проведено опрацювання та аналіз даного проекту постанови та направлено свої зауваження до Мінекономрозвитку.

Існуюча на практика проведення оцінки результатів діяльності ради міністрів Автономної республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій засвідчила ряд недоліків, зокрема, значний вплив окремих показників на загальний результат оцінки, різна кількість показників квартальної, піврічної та річної оцінки не дає можливість для конкретного порівняння цих оцінок та інше.

Проектом постанови КМУ «Про оцінку соціально-економічного розвитку Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя». передбачається усунення цих недоліків та проведення оцінки за двома етапами:

перший етап передбачає проведення щоквартальної оцінки за постійною кількістю (20) динамічних показників;

другий напрям передбачає проведення щорічної оцінки окремих сфер соціально-економічного розвитку регіонів за 88 показниками.

Прийняття проекту постанови дасть можливість оперативно відстежувати ситуацію у соціально-економічному розвитку регіонів через аналіз динаміки змін та готувати відповідні пропозиції з вирішення існуючих проблем, підвищити взаємодію центральних органів виконавчої влади з місцевими органами щодо спільного вирішення питань галузей регіонів.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суд повернув справу ...
Наступна новина: В Рівному в будинку ...

КОМЕНТАРІ